Presentació del CURS ECOTURISME I TURISME ECOCULTURAL INTEGRATIU

COM CREAR I VENDRE

PRODUCTES ECOCULTURALS D’AUTOR

 

Dintre del sector turístic y cultural les figures de guia, educador o monitor y líder o facilitador d’activitats de turisme sostenible en general, són una part amb una necessitat evident de “ser més visibles”, millor remunerada y ben valorada.

Amb aquest curs es vol apostar per posar en valor aquesta tasca tan important y necessària per a valoritzar els entorns naturals y culturals, com també per a oferir noves alternatives professionals viables y sostenibles. Els conceptes de sempre, els circuits convencionals y el “sedentarisme psicològic”, són càrregues que els professionals del sector hem de començar a canviar.

Cal formació i nous enfocaments per a poder oferir y oferir-nos al nivell que ens pertoca, als temps que corren i al públic que ens correspon. Ens sobren pors i creences i hem de mirar quines coses podem fer per a canviar, per a crear un producte o un servici o una idea que siga bona, amb qualitat i que siga teua: un producte d’autor. El futur està en la diferenciabilitat, la renovació i la pròpia posada en valor.

En la presentació Toni Barber explicarà el per què d’aquest curs, els fonaments, continguts, manera de treballar i objectius.

Si aquest curs no ets per a tu, pots passar la informació a qui penses que li pot interessar. Gràcies

Fecha/Hora
Fecha(s) - 20/05/2017
11:00 am - 1:00 pm

Ubicación
Knowhere Denia

Categorías No Categorías


Contacto

Escríbenos, te contestaremos lo antes posible.

Enviando
Click to access the login or register cheese

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?